درخواست‌های همکاری که رد شدند

۱۰ مرداد ۱۴۰۳

از زمان شروع فعالیتم بعنوان توسعه‌دهنده برای موقعیت‌های شغلی زیادی درخواست همکاری ارسال کردم، طبیعتا تعداد زیادی از این درخواست‌ها نادیده گرفته شدند و مواردی هم رد شدند. هنگام فکر کردن به گذشته از میان درخواست‌های همکاری که رد شدند دو مورد برای من متمایز هستند.

درخواست همکاری برای ترب

چند ماه پیش از طریق جابینجا برای موقعیت شغلی Front-End در شرکت ترب رزومه فرستادم و درخواستم رد شد، بر خلاف باقی شرکت‌ها و تیم‌هایی که درخواستم را نادیده گرفتند و یا با دلایل بی‌ربط مانند “ناقص بودن اطلاعات رزومه” آن را رد کردند تیم ترب علت رد درخواست را “دلایل دیگر” ذکر کرد و پیام زیر را فرستاد:

“سلام امیدواریم حالت خوب باشه؛ از اینکه برای موقعیت شغلی برنامه نویس فرانت رزومه‌ت رو ارسال کردی ممنونیم. بعد از بررسی‌ رزومه‌ متوجه شدیم که با توجه به نیازهای سازمان، متاسفانه در حال حاضر موقعیت مناسبی برای همکاری باهات نداریم. البته این رو هم باید بگیم که که این شرایط فقط مربوط به حال هست و خوشحال می‌شیم در آینده باز هم رزومه‌ت رو برامون بفرستی. امیدواریم در آینده این امکان رو داشته باشیم که بتونیم با هم همکاری داشته باشیم. باتشکر، تیم جذب ‌واستخدام”

درسته که این پیام یک متن آماده است و به احتمال زیاد برای متقاضیان دیگری هم ارسال شده اما نشان می‌دهد ترب منابع انسانی خوبی دارد که به جزئیات اهمیت می‌دهد و در قبال اقداماتش احساس مسئولیت می‌کند. رد درخواست می‌تواند برای کارجو خیلی نا امید کننده باشد و تاثیر منفی برجای گذارد مخصوصا اگر تجربه قبلی نداشته باشد یا اینکه بر روی موقعیت مدنظر حساب ویژه‌ای باز کرده باشد.

چند سالی هست که در جابینجا ثبت‌نام کرده‌ام و هر دو موقعیت شغلی که در آن استخدام شدم از جابینجا بوده، دریافت پیامی به این شکل اتفاق تازه‌ای بود و حس خیلی بدی منتقل نکرد. معمولا برای شرکت‌ها یا تیم‌هایی که درخواستم را مشاهده نکردند یا دلایل درستی برای رد درخواستم نداشتند دوباره روزمه ارسال نمی‌کنم، اما واقعا خوشحال خواهم شد در آینده باز هم برای ترب رزومه بفرستم.

درخواست‌های همکاری که رد شدند - ترب

اولین درخواست همکاری

زمانی که دانشجو بودم همواره به دنبال موقعیت شغلی می‌گشتم تا اینکه توییتی از آقای نوید کاشانی دیدم که در آن اعلام کردند برای پروژه‌ای به یک نیروی Front-End نیاز دارند، من هم سریع رزومه‌ای که آماده کرده بودم را برای ایشان فرستادم. این جزء اولین درخواست‌های همکاری بود که ارسال کردم، رزومه ام خیلی ابتدایی بود و لینک یک صفحه landing که با استفاده از HTML و CSS بصورت خود‌آموزساخته بودم را بعنوان نمونه کار در رزومه قرار داده بودم.

آقای کاشانی برای من ایمیلی فرستادند و نوشتند:

“ممنون بابت ارسال رزومه. من نمونه کارها را بررسی کردم اما در سطحی نبود که در حال حاضر مورد قبول این کار الان ما باشه. اما چون خیلی‌ها رو می‌بینم با شرایط شما که اگر کمی بهبود روی خروجی کدشون بدن، کیفیت کاریشون خیلی ارتقا پیدا می‌کنه، جسارتا به عنوان یک پیشنهاد اگر زمانی برای آشنایی با مباحث Performance و استاندارد نویسی جدید کدها قرار بدید خیلی عالی خواهد شد.”

و در ادامه لینک‌های زیر را قرار دادند:

این ایمیل اولین بازخوردی بود که از یک شخص حرفه‌ای در مورد نمونه کارم دریافت کردم، در آن زمان از اینکه درخواستم رد شد ناراحت شدم اما آن لینک‌ها خیلی به من کمک کردند و نمونه کارهایی که بعدتر با رعایت اصول مطرح شده در آن لینک‌ها ساختم دلیلی شدن تا بتوانم بعنوان توسعه‌دهنده Front-End استخدام شوم.

این اتفاق خیلی وقت پیش افتاده با اینحال همچنان به خاطر دارمش، الان به خوبی ارزش کاری که آقای نوید کاشانی انجام دادن را درک می‌کنم و مطمئنا اگر در شرایط مشابهی قرار بگیریم سعی می‌کنم همچین بازخوردی داشته باشم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *